Vi verkar lokalt och kämpar lokalt – 15% på allt

Vi har valt, såsom tidigare år, att inte hänga med på Black Friday eller Cyber Monday. Vi vill inte mana till onödig konsumtion. Däremot så verkar vi lokalt och vill även vara den lokala butiken. Därför väljer vi att denna vecka ge 15% rabatt på allt i butiken till våra trogna (och nya) kunder. Så passa på att göra julklappsinköpen nu.

Gäller alla varor som finns i butiken och så långt lagret räcker.

Varför ska man handla lokalt?

I varje lokal butik som finns på landsbygden kämpar en eller flera personer med sin livsdröm. En levande landsbygd genererar skatteintäkter och arbetstillfällen – de måste vi måna om. Genom att köpa dina julklappar lokalt kan butikerna leva kvar.

Är ni alltid dyrare annars? Eller har ni tom lägre priser?

Nej. Det är som handlare på webben lyckats väl med sitt marknadsföringsbudskap. Det är sällan billigare på nätet för samma vara än i en butik. Precis som vi kan köra kampanjer i butik så förekommer kampanjer på webben och då kan priser tillfälligt skilja sig åt. Men generellt är det ingen skillnad på priser.

Vi har faktiskt till och med lägre priser på många produkter än vad andra har. Även på nätet. Så handla lokalt.

Så hoppa in i bilen och kör till Gislöv!

Vi finns i Gislöv sydväst om Simrishamn och har öppet tisdag till fredag 11-17 samt lördag 11-14 (gäller just nu – se aktuella öppettider på vår startsida)